Kuinka poistaa Facebook tarina?

 

Etsitko asianmukaisinta ja hyodyllisinta ohjelmistoa, joka helpottaa tehtaviesi hoitamista? Jos vastauksesi on kylla, sinun tulee ladata Facebook mahdollisimman pian. Se on eraanlainen sosiaalisen verkostoitumisen alusta, jota voit kayttaa kayttomukavuuden parantamiseen laajalla marginaalilla.

Sen lisaksi, etta pystyt tayttamaan yrityksesi vaatimukset, voit myos tukea yksityisia vaatimuksiasi ilman vaikeuksia. Tasta syysta sinun tulee yrittaa parhaasi saadaksesi lisatietoja siita, kuinka tama sovellus voi muuttaa online elamasi kulkua Facebook tukitiimin ohjauksessa aina kun sinulla on aikaa.

Riippumatta siita, keta yritat tavoittaa tai kuinka kaukana he asuvat, taman sovelluksen avulla voit tavoittaa heidat muutamassa sekunnissa. Ei vain sita, vaan saat myos mainostaa brandejasi, julkaista luomiasi videoita, tiedottaa ihmisille elamanmuutoksista ja muita vastaavia nakokohtia vastaavasti.

Kaytko lapi haastavaa ajanjaksoa yrittaessasi ymmartaa, kuinka voit ladata ja maarittaa Facebook kaltaisen huippuluokan sosiaalisen median alustan tarjoamat useat ominaisuudet, koska tama on ensimmainen kertasi? Jos vastauksesi on kylla, et ehka ole varma mista aloittaa tai kuinka varmistaa, etta teet kaiken oikein.

Tallaisina aikoina sinun tulee ottaa yhteytta Facebook tekniseen tukitiimiin ja pyytaa heita antamaan vinkkeja. Naiden lisaksi voit noudattaa muutamia vaiheita, jos haluat poistaa Facebook tarinasi. Tarkastellaanpa niita nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmainen asia, joka sinun on tehtava, on avata Facebook sovellus laitteessasi ja kirjautua sisaan profiiliisi
  2. Kun loydat itsesi kotisivulta, napauta Tarina ruutua nayton vasemmassa ylakulmassa
  3. Kun nykyinen tarinasi avautuu, loydat uudelta sivulta kolmen pisteen valilehden, valitse se
  4. Napauta sinulle tarjotuista vaihtoehdoista Poista painiketta vastaavasti
  5. Vahvista toimintasi vaatimusten mukaisesti

Voit soittaa Facebook Suomi tukinumeroon, jos et ymmarra jotakin ylla olevista vaiheista.

 

Liittyvat linkit

Kuinka kirjautua ulos Facebook tilistasi?


Popular posts from this blog

Lyhyt kuvaus Facebook asiakastuesta

Kuinka kirjautua ulos Facebook tilistasi?