Kuinka palauttaa Facebook tilisi, jos et voi kirjautua sisaan


 Facebook on kuuluisa sosiaalisen median alusta, jolla on jatkuvasti kasvava maara 1,86 miljardia aktiivista kayttajaa. Taman alustan avulla voit olla yhteydessa perheeseesi ja ystaviisi maailmanlaajuisesti. Ihmiset kayttavat tata alustaa myös yritys markkinointi strategioiden toteuttamiseen liiketoimintansa kasvattamiseksi.

Yleensa ihmiset kayttavat Facebookia paastakseen maailmaan verkossa. Voit kayttaa tata alustaa matkapuhelimella, PC:lla tai tabletilla. Lataa ja asenna sopiva Facebook sovellus tai  ohjelma laitteellesi. Joskus et kuitenkaan pysty saamaan yhteytta online-ystaviisi useista syista. Jos sinulla on vaikeuksia kirjautua sisaan Facebook tilillesi alypuhelimella tai tabletilla, ota yhteytta Facebook tukeen taman ongelman korjaamiseksi.

Voit yrittaa kirjautua Facebook tilillesi mobiiliselaimella. Ratkaise tama ongelma kayttamalla Facebook sovelluksen uusinta versiota. Palauta Facebook tilisi kuitenkin noudattamalla vaiheittaisia ​​ohjeita, jos ongelma jatkuu.

Facebook tilin palauttamisen vaiheet

  • Vieraile Facebook virallisella sivustolla matkapuhelimellasi tai tietokoneellasi ja siirry tunnistusvalilehteen. Siirry sivuston Etsi tilisi sivulle ja seuraa ohjeita. Kayta vain matkapuhelinta tai tietokonetta, jolla olet aiemmin kirjautunut Facebook tilillesi.
  • Kirjoita hakukenttaan tilisi tai tili, jonka haluat palauttaa. Voit etsia tiliasi kayttamalla tiliin liitettya sahköpostio soitetta, nimea tai puhelinnumeroa.
  • Nollaa Facebook tilisi salasana noudattamalla naytön ohjeita.
  • Jos et löyda Facebook tilisivuasi, voit ottaa yhteytta Facebook tekniseen tukeen.
  • Voit myös palauttaa Facebook tilisi perheenjasentesi tai ystaviesi tileilta. Noudata naita ohjeita.
  • Avaa Facebook-sovellus tai  sivusto laitteellasi ja siirry palautettavaan Facebook tiliprofiiliin.
  • Napsauta kansikuvan alla olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  • Valitse "Etsi tuki tai ilmoita profiili" ja napsauta "Jotain muuta".
  • Napsauta Palauta tama tili ja seuraa ohjeita.

Yrita palauttaa Facebook tilisi vaihtamalla tai palauttamalla salasanasi. Ota yhteytta Facebook Suomi tukinumeroon saadaksesi ohjeita, jos et tieda kuinka nollata tai vaihtaa Facebook tilisi salasana.

 

liittyvät linkit

Comments

Popular posts from this blog

Lyhyt kuvaus Facebook asiakastuesta

Kuinka poistaa Facebook tarina?

Kuinka kirjautua ulos Facebook tilistasi?